mynewspapers.net

Hur till sätta fast DVD-spelaren på en Digilogic TV

Hur till sätta fast DVD-spelaren på en Digilogic TV


Digilogic är en billig elektronikföretag som producerar ett urval av olika TV-apparater. Några av dessa TV-apparater kommer med inbyggd DVD-spelare. Detta frigör någon kabelanslutning som normalt krävs med de flesta DVD-spelare, men det befriar inte upp systemet från alla problem som kan uppstå när du spelar en DVD-film. Om du ska möta några problem med DVD-spelaren på teven Digilogic, du måste följa några felsökningstips för att korrigera problemet.

Instruktioner

• Stänga Digilogic TV/DVD combo-enhet. Detta utför en maskinvaruåterställning och korrigerar många programmering problem med systemet, inklusive DVD-uppspelning frågor (inklusive problem som hindrar DVD från lastning). Lämna Digilogic bort i några minuter och sedan driva en enhet tillbaka på.

• Mata ut DVD från DVD-enheten och inspektera botten av skivan. Se över botten av DVD. Om det finns några fingeravtryck, damm, smuts eller annat skräp på botten av DVD, kommer skivan inte att spela. Torka skivan av med en ren, fuktig trasa från den inre ringen av DVD på utsidan. Om du rengör DVD i en cirkulär rörelse, skjuts skräp in i små hål i skivan, skada skivan ytterligare.

• Spraya några skott av komprimerad luft i DVD-enheten. Detta tar bort damm som fastnat på linsen Digilogic DVD-spelaren, att förhindra DVD-enheten från att spela.

• Tryck på "DVD" på Digilogic fjärrkontrollen. Om du väljer "Video" (som du normalt med en vanlig DVD till TV krok) visar TV enheten är ansluten till "Video i" anslutningen och inte DVD-spelaren.