mynewspapers.net

Hur till sätta fast bruten varuautomat lås

Hur till sätta fast bruten varuautomat lås


Användning och tillgänglighet av automater har ökat på grund av konsumenternas efterfrågan. Det fanns 6000 företag automat i USA under 2008, enligt webbplatsen Vencoa automater. På grund av varuautomater populariteten och konstant användning måste du reparera vissa delar regelbundet. Lås på varuautomater tenderar att får konstant användning och få mest skada. Att veta hur att reparera en trasig automat lås kan spara ägaren tid och pengar, om reparationen är slutförd effektivt.

Instruktioner

• Bedöma varuautomat låset att avgöra varför låsa fungerar inte. I vissa fall kan låsa vara fastnat eller stickning. Tillämpa fett till lås kan lösa problemet, men du kan behöva upprepa processen i framtiden.

• Bestäm om automaten låset har skadats bortom reparation. Använda Internet eller telefonbok gula sidorna för att hitta en butik eller webbplats som säljer krävs låset. Globala källor webbplats listar tillverkade lås för de flesta automater.

• Köp eller nödvändiga låset för trasiga automaten. Ska du köpa flera lås för att förkorta möjlig reparation gånger i framtiden. Säkra maskinen eller ta bort dess objekt tills låset kan ersättas.

• Använd en skruvmejsel för att ta bort trasiga varuautomat låset. Justera fram och tillbaka av nytt låsa, och skruva fast den ordentligt på plats. Lagring av nycklar på en säker plats där de inte kan stjälas.

• Sök på Internet eller telefonboken behöver du en professionell hjälp att reparera trasiga lås. Den viktigaste prioriteringen är att säkra automaten ordentligt för att förhindra framtida problem. Ringa en professionell är tillrådligt om lås borttagning eller installation är komplicerat.