mynewspapers.net

Hur till sätta fast bruten iPod hörlurar

Hur till sätta fast bruten iPod hörlurar


Du kan inte använda din iPod utan hörlurar. Hörlurarna kan tyvärr skadas många sätt. De kan bli fångad i en dörr, tuggas upp av husdjur, eller trassla in sig och slet. Du kan betala för ett nytt par eller kan du fixa dem hemma. Fastställande din iPod hörlurar är en bra idé om du är en person som verkar alltid hitta ett sätt att bryta dina hörlurar.

Instruktioner

• Klipp trådarna i ändarna. Ändarna av din hörlurar kablar kan vara vridna och okontrollerad. Du ska kunna ansluta dessa trådar till varandra. Skär ändarna av avhuggna ledningarna kommer att rensa upp trådarna och ger dig ett rent område att ansluta ändar tillsammans. Skär så lite som möjligt så du inte förlorar mycket tråd längd, men se till att skära tillräckligt så att alla vridna, tovigt kabeln är borta.

• Band båda sidor av trådarna. Ta tråd strippan och titta på stripping hålen. Välj ett hål som kommer att göra tillräckligt kontakt att hålla tråden men kommer inte klippa det i hälften. När du har hittat rätt stripping hålet, sätt binda två inches från platsen av snittet och dra tråd strippor mot snittet slutet. Detta kommer band utanför höljet. När höljet är avstängd kommer du att märka att varje tråd innehåller två små sladdar inuti. Dessa ledningar måste demonteras också. Upprepa detta steg på insidan ledningar.

• Separat lite sladdar. Vik de röda och vita kablarna i motsatta riktningar. Är det OK om de gör kontakt under denna process. Det är viktigt att dessa kablarna inte vidrör varandra när du Tejpa ihop trådarna.

• Tejpa lite trådarna ihop. Hålla kabeländarna ansikte mot ansikte så att svart djurtarmarna under exponerade kablar är nära varandra. Böja de två röda kablarna till vänster och böja de två vita kablarna till höger. Twist röda trådarna tillsammans och sedan vrida de vita kablarna tillsammans. Täcka tvinnade röda trådarna med eltejp så att trådarna är helt täckt och gör sedan samma sak med de vita kablarna.

• Böj röda trådarna hela vägen ner till vänster och de vita kablarna ner till höger. En gruppering av ledningar ska vara platt mot ena änden av den stora tråden och den andra grupperingen bör mot den andra änden. Håller trådarna säkert på plats och tejpa dem platt mot stora tråd. Hörlurarna ska se ut en kontinuerlig tråd med en liten utbuktning i mitten.