mynewspapers.net

Hur till sätta ditt ansikte på någon annans kropp i Photoscape

Hur till sätta ditt ansikte på någon annans kropp i Photoscape


Att lägga till ditt ansikte till en annan persons kropp fungerar som ett roligt sätt att föreställa sig själv i ett nytt scenario eller med ett helt nytt utseende. Experimentera genom att sätta ditt ansikte på kroppen av en modell, kändis, idrottsman eller vanliga person i en extrem plats, till exempel en person på en surfbräda. Den mer du tränar, den mindre uppenbara din fotoredigering blir för de flesta.

Instruktioner

• Dubbelklicka på ikonen för Photoscape till sjösätta programmen. Klicka på knappen "Fil" och välj "Öppna fil". Välj en bild av ditt ansikte eller ditt ansikte och kropp med en tydlig resolution. I den här bilden bör du ställs inför kameran.

• Gå till menyn Redigera längst ner i fönstret. Klicka på "Crop"-fliken och välj lassoverktyget. Klicka på bilden, precis under hakan. Dra musen runt kanten på ditt huvud. Släpp musknappen när du slutför cirkeln. Om bilden du vill lägga till ansiktet på innehåller en frisyr som du vill inkludera, göra cirkeln runt ansiktet och omfattar inte håret.

• Högerklicka på ansikte och bläddra till "Kopia".

• Klicka på "Arkiv"-menyn och bläddra till "Öppna". Markera den bild som innehåller kroppen som du kommer att lägga till ditt ansikte.

• Ändra storlek på bildfönstret genom att klicka på kanten av bildytan och dra utåt.

• Högerklicka på en vit, tomt område i fönstret och bläddra till "Klistra in". Hålla bilden av ditt ansikte markerat och klicka på fliken "Verktyg" Välj verktyget ändra storlek. Klicka i hörnet av ditt ansikte. Drar den utåt för att göra ansiktet större och dra den inåt för att göra ansiktet mindre.

• Dra ansiktet över ansiktet på kroppen. Om du kan fortfarande se den ursprungliga ansiktet under ditt ansikte, ändra storlek på ansiktet ytterligare. Du kanske vill stänga ner kontrasten genom att klicka på fliken "Hem" och klicka på torget svart och vitt i det övre vänstra hörnet. Detta visar kontrasten till den lägsta inställningen, sudda ut gränserna mellan ansiktet och kroppen.