mynewspapers.net

Hur till ren Pool Coping

Hur till ren Pool Coping


Swimming pool coping bildar överhängande kanten av en pool som smälter in i betongen. Coping får tung användning som en vilande kant för ett poolskydd, och från simmare hängande på sidorna. Det kan bli missfärgade från tannin i ruttnande våta löv och skräp i poolen. Coping material allt från plast Lock till sten arbete överhäng, tegel, kakel och betong.

Instruktioner

Hur till ren Pool Coping

• Inspektera hela längden av coping för skador. Kontrollera om lossade eller trasiga bitar av coping samt chips i sten eller betong. Leta efter lossade täta längs ytterkanten där coping möter pooldäcket. Avsaknaden av täta kan orsaka vattenskador. Direkt någon klara reparationer till ett pool företag.

• Doppa en Mr ren magi suddgummi i poolen och torka missfärgade områden kraftigt. Magiska suddgummin bort lätta skrapmärken och mindre fläckar. Detta är bästa typ av rengöringsmedel för den böjda plast coping av en i-mark, vinyl fodrad pool.

• Ren kraftigt nedsmutsade områden med en syra-baserade coping renare. Applicera produkten enligt anvisningarna och skrubba med en mjuk borste att undvika repor på coping. Du kan behöva applicera produkten och låt det sitta i 10-20 minuter att öka effektiviteten. Specialiserade coping städare är bäst för kakel och utsmyckade coping. Testa produkten på en inconspicuous areal före början på de viktigaste coping områdena.

• Blanda en lösning av 20 procent hushålls blekmedel med vatten i en sprayflaska. Tillämpas på de färgade områdena och låt lösningen att arbeta i coping. Denna blekmedel lösning fungerar bra för att ta bort fläckar orsakade av tanniner.

• Använd en power bricka för att rikta en hög hastighet ström av vatten på de färgade områdena. Innan du börjar, se till att coping är inte bruten, saknade täta eller skadade. Du behöver inte rengöring lösning för att ta bort fläckar med denna metod.