mynewspapers.net

Hur till ren mopp huvuden

Hur till ren mopp huvuden


Rengöring mop huvuden regelbundet förhindrar spridning av bakterier och håller dem arbeta på sitt bästa. De flesta mop huvuden är gjorda av tjock bomull som kan innehålla flera stammar av bakterier och mögelsvampar när de lämnas smutsiga för dagar i taget. En ren mopp huvud har en större förmåga att absorbera vatten och smuts från golvet. Blötlägg mop huvuden över natten efter varje användning för att vara säker att de tjocka fibrerna helt spolas ren.

Instruktioner

• Ta bort handtagen mop huvuden genom att lossa den hårdvara som håller dem på plats. Många kommersiella moppar har en enda vingmutter som du kan vända dig till frige mop huvudet.

• Lägre mop huvuden i en djup diskho och knåda fibrerna med handske-omfattas händer som du kör varmt vatten från kranen i dem. Fortsätt skölja och Knåda tills vattnet kommer ut mop huvuden är nästan klart.

• Anslut diskbänken och häll tvålen och blekmedel på mop cheferna innan du lägger till kokande vatten tills alla fibrerna är helt dränka. Arbetar blekmedel och vatten lösningen till mop huvuden med dina handskar på händerna och låt dem ligga i blöt över natten. Hoppa över blekmedel om mop huvudet är gjord av svamp eller något annat material som kan vara skadade av klor.

• Koppla ur diskhon och skölja blekmedel och tvål från mop huvuden med varmt vatten innan du hänga dem någonstans för att torka. Sprida fibrerna av mop huvuden ut så att de torkar så snabbt som möjligt.

• Återanslut den ren och torr mopp huvuden till handtagen och dra åt hårdvaran för att säkra dem för deras nästa användning.