mynewspapers.net

Hur till ren leksak järnvägsspåren

Hur till ren leksak järnvägsspåren


Rengöring leksak tåg track är en integrerad del av underhåll och underhåll av någon miniatyr railroad. Ren spår kan tåget fungerar problem gratis och på topp effektivitet genom att tillhandahålla korrekt elektrisk kontakt mellan spåret och loken. Flimrande lokomotivet strålkastare, tvekan och "döda punkter" i spåret är vanliga symtom på dirty spår. Rengöring din leksak tåg spår är en enkel uppgift som kräver vanliga standardverktyg och levererar. Korrekt underhåll av spår att hålla ditt tåg friktionsfritt i år.

Instruktioner

• Koppla från strömförsörjningen till spåret genom att dra ut transformatorn från väggen. Ta bort alla tåg från spåren att undvika att skada dem. Lagra tågen på en säker plats.

• Gnugga upp på spåret rälsen försiktigt med ett bläck suddgummi eller "Brightboy" att ta bort någon korrosion och smuts. En Brightboy är ett speciellt syfte spår rengöring block som finns på många lokala hobby butiker. En standard bläck radergummit fungerar lika bra och är tillgänglig var som helst kontorsmaterial säljs. Försiktig runt natur objekt, till exempel telefonstolpar eller byggnader, för att undvika att skada dem av misstag.

• Torka upp på rälsen med en alkohol-fuktad bomull eller kände trasa för att ta bort alla oljor eller vax bygga upp. Använd bara tillräckligt alkohol för att Fukta trasan utan att skapa droppar eller springer. Undvik att fastna duken på spåret eller natursköna tillbehör.

• Byta tåg på spåren och återansluta strömförsörjningen.