mynewspapers.net

Hur till ren eller restaurera gammal ångbåt trunkarAntik ångbåt trunkar är allt mer populära produkter köpta på auktioner eller antikaffärer och används som lagring för sängkläder, handdukar eller CDs. Made under den sena 19: e och tidig 20th-talet ångbåt trunkar innehöll ägodelar och toalettartiklar resenärerna används under långa resor på passagerarfartyg. Ångkokare behöver oftast lite rengöring eller restaurering. Genom att rengöra insidan av gamla papper eller duk och anbud tvätt, slipning och lackering, kan en ångaren stammen ser ut som det har aldrig använts.

Instruktioner

Hur till ren eller restaurera gammal ångbåt trunkar


Skrapa gamla papper från insidan av ångaren stammen med en spackel och ta bort överflödigt lim, med en sprayflaska med vatten och vinäger blandning.

Hur till ren eller restaurera gammal ångbåt trunkar


Använd en mjuk trasa med vatten och milt blekmedel lösning för att ta bort mögel eller mögel. Låt ångaren torka i solen om möjligt för fyra eller fem timmar.Ersätt det gamla papperet med tapeter i en liknande design. Om så önskas, lätt sand och fläckar istället för att ersätta papper.Skär bitar av tapeter att passa, lämnar ca 1,3 cm (1/2 tum) extra, och fodra avslutar. Gör fram och tillbaka innan botten och toppen.Ta bort skadade naglar med tång eller Använd tackel lyftare att bända upp huvudet av stammen naglar. Byt ut naglarna.Inspektera utsidan av stammen för skada, särskilt trä trim. Använd olja tvål på trä trim att rengöra och sedan använda en klarlack. Ersätta trim som är skadad bortom kontroll.Ta bort rost från tin ytor med en wire rullar, används på en borrmaskin eller sandpapper, och sedan polera med stålull. Gör samma sak med lås och hörnet bitar.Använd en glans eller satin svart färg på burken efter slipning och avsluta med en klarlack för shellac eller polyuretan för att förhindra rost.Återanslut duk, om det är bara löst, med vanligt lim. Vissa ångbåt trunkar täcktes i canvas och duken var täckt med en tydlig beläggning tätskikt. Ersätta om duken inte kan repareras och använda gamla duken som ett mönster. Avsluta arbetsytan genom att täcka den med polyuretan.Använda paint nära den ursprungliga färgen på ångaren stammen, vanligen mörkbrun eller svart och guld. Ren med en mjuk trasa och milt rengöringsmedel. Använd en svamp för att svamp färg på stammen.