mynewspapers.net

Hur till rak spets Converse

Hur till rak spets Converse


När du har köpt ett par nya Converse skor är det första som du behöver göra att snöra skorna. Snörning upp dina skor hjälper till att hålla dem på fötterna, men sättet att du spetsar dina skor är också ett sätt att du kan göra ett personligt mode uttalande. Du kan snöra skorna Converse med vanligt vita skosnören, färgade snören eller mönstrade skosnören. Ett sätt att snöra skorna Converse är med ett mönster som kallas rak spets.

Instruktioner

• Trä Skosnöre genom botten två hål i skon så att båda ändarna av Skosnöre som slutar inne i skon.

• Föra spetsar på vänster sida av Converse skon över till höger och tråden det genom det andra hålet på höger sida från insidan till utsidan. Komma med spetsar på höger sida av Converse skon över till vänster och tråd det genom det tredje hålet på vänster sida av Converse sko från insidan till utsidan.

• Föra båda skosnören rakt över Converse skon och tråden dem genom hålet på sina nya respektive sidor från utsidan på insidan.

• Föra spetsar på höger sida av Converse skon över till vänster sida av skon och trä det genom fjärde hålet från insidan till utsidan. Komma med spetsar på vänster sida av Converse skon över till höger sida av skon och trä det genom femte hålet från insidan till utsidan av skon.

• Fortsätta att snöra upp resten av skon i detta mönster tills du når toppen av Converse skon.