mynewspapers.net

Hur till omsorg for Ségo Palms

Hur till omsorg for Ségo Palms


Ségo eller Sago palmer kallas botaniskt som Cycas revoluta och också ofta japanska Sago Palm, kung Sago Palm och Sago Cycas. De är perenna tropiska växter medlemmar av kottepalmer familj och naturligt i södra Japan. Sagogryn odlas för sin vintergröna blad och har mörkt gröna, blanka, stel, taggiga blad på långa övergripande fronds. Fronds gro från en raggig, tjock stam. Mogna Sagos växer i optimala förhållanden kan nå 20-fot i höjd och leva upp till 100 år. Sago Palms är långsamt växande och kräver mycket lite underhåll och ingen beskärning.

Instruktioner

Hur till omsorg for Ségo Palms

• Anläggningen Sago Palms i rika väldränerad jord i marken eller i behållare med dräneringshål. Att vara så långsamt växande, Sago är idealisk container växter. Plantera Sagos där du kan behålla full sol till halvskugga ljusförhållanden.

• Vatten konsekvent och väl se till att jorden är fuktig tiden hela när man kommer in i smutsa och tum eller så men inte alltid blöt. Att undvika stillastående vatten vid rötterna är nyckeln till hälsosam Sago rötter och blad.

• Gödsla din Sago med ett allmänt ändamål gödselmedel flera gånger om året. Sago Palms trivs i något sur jord någonstans mellan 6 och 6,5 pH, och en produkt som Miracid är bra för detta.

• Övervintrar handflatan Sago inomhus i områden där temperaturen sjunker under-3.89 grader Celsius till förhindra miljöskador fronds. Växa Sago som en året runt inomhus krukväxt genom att det i ett starkt upplyst område med massor av frisk luftcirkulation.