mynewspapers.net

Hur till omsorg for rotting möbler

Hur till omsorg for rotting möbler


Del av flätade familj, rotting möbler ger en naturlig look till ett hem eller uteplats. Rotting möbler består av en serie av vävd rotting vass som är lindade runt en fast struktur att göra möbler. Ta hand om denna möbler är ganska enkelt. Med rätt skötsel, kan rotting möbler oftast vara för allt från 5 till 25 år.

Instruktioner

• Rengör dina rotting möbler med varmt tvålvatten. Använd små borstar för att komma in i svåra att nå områden och skölj möblerna väl. Torka bort överflödig fukt med en ren och torr handduk och låt den minst 24 timmar för att torka ut helt. Undvika att sitta på möbler tills det är ordentligt torrt, eftersom detta kan orsaka att bli deformerade.

• Undvik att ange rotting möbler nära värme. Om det är inomhus, inte ställe nära värmare ventiler, och om det är utanför, hålla det borta från direkt solljus. Detta kan orsaka sockerrör att torka ut och blir sprött.

• Placera en fuktig trasa på undersidan av en sockerrör stol om sätet har blivit utsträckt. Lämna duken på plats över natten. Sockerrör är elastisk och fukten kommer att bidra till att göra den smidig. Eftersom det torkar, kommer att det gå tillbaka i form. Undvika sitter i stolen i minst 24 timmar.

• Borsta bort mögel som kan ha samlats på möbler med en medium-borste. Blanda en lösning av lika delar blekmedel och vatten och tillsätt tillräckligt diskmedel för att göra det tvål. Skrubba området med lösningen och skölj väl. Möblerna i en sval, torr plats och undvika att sitta på den i minst 24 timmar.