mynewspapers.net

Hur till omsorg for Peace Lily växter

Hur till omsorg for Peace Lily växter


Fred liljor (Spathiphyllum) har glänsande gröna blad med långa stjälkar försedda med vita blommor som står hög ovanför bladen. Fred liljor inte behöver en viloperiod under vintern och fortsätta att blomstra med rätt skötsel. Fred liljor är vana vid svagt ljus, vilket gör anläggningen idealisk för hem och kontor platser. Fred Lilja var en del av National Aeronautics and Space Administration (NASA) forskningen för ren luft växter. Studien visade att fred liljor kan ta bort bensen och trikloretylen från inomhusluften.

Instruktioner

• Använd en dränering-bricka med grus i det för att hålla fred lily behållaren. Facket ger fukt runt anläggningen utan att hålla botten av behållaren direkt i vattnet.

• Placera fred Lilja ett område av rummet som får indirekt solljus. North windows eller hörn med ljus som kommer från en öst, södra eller västra fönster är alla peace lily behov. Fred liljor anpassa sig till full direkt solljus, men ingen mer än tre timmar om dagen.

• Hålla rumstemperatur mellan 15,6 och 29,4 grader Celsius, med den lägre temperaturen läsa att vara över en natt och de högre temperaturerna under dagen.

• Vatten plantan när jorden är torr. Sticka fingret 1 till 2 inches i marken att testa för torra innan vattning. Använd så mycket vatten så att vatten rinner ut ur botten av behållaren i dränering facket. Fred liljor gillar inte att ha konstant våt jord och måste torka ut mellan vattningarna.

• Gödsla fred Lilja en gång i månaden med 10-10-10 (kväve-fosfat-kalium) långsamt frige granulerade gödselmedel. Vatten anläggningen innan du lägger till alla gödselmedel eller rötterna kommer att vara i riskzonen för gödselmedel brinna.