mynewspapers.net

Hur till omsorg for Knockout Rose buskar

Hur till omsorg for Knockout Rose buskar


Knockout rosenbuskar är en lätt-underhåll rose som är perfekt för den som älskar rosor men har inte gröna fingrar. De är och pest-motståndskraft mot sjukdomar. De kräver fullt solljus i minst sex timmar per dag med afternoon skugga och väldränerad jord. När planterade och etablerade, kommer att slå ut rosor växa i de flesta förhållanden med lite uppmärksamhet från dig.

Instruktioner

• Gräva ett hål två gånger storleken på rotsystemet av rosenbuske. Lägga till ett skikt av organisk kompost och torv på botten av hålet, rekommenderar hemsidan att bygga en trädgård. Placera knockout rose på samma djup var i behållaren plantskola. Återfyllning fast och djupt vatten. Utrymme buskar 4 fötter isär.

• Vatten ros buskar blötläggning smutsa 12 till 18 inches djupt, långsamt, rekommenderar Texas A & M University förlängning. Vatten två gånger i veckan för att säkerställa fortsatt blommar under hela växtsäsongen. Vatten med en soaker slang tidigt på morgonen, att se till att inte få lövverket våt.

• Applicera en 2 - till 4-tums lager av organisk kompost runt marken av bush, och se till att inte röra stammen. Vidrör spindeln kan orsaka "sjukdomar blomstrande från överdriven fuktighet," enligt US Department of Agriculture. Kompostmaterial förhindrar ogräs och hålla jorden fuktig och sval.

• Mata knockout rose bush med ett gödselmedel som rose-mat en gång i månaden. Scatter 1 kopp av gödselmedel på marken runt het gröt utan att vidröra stammen. Vatten djupt för att säkerställa att rötterna får gödseln.

• Rensa alla döda blad och blommar under växtsäsongen, samt alla nödvändiga beskärning att hålla busken snyggt. Tidigt på våren, beskära tillbaka till 12 till 18 inches att säkerställa nya tillväxt under växtsäsongen.

• Skydda under vintermånaderna genom att placera mer kompost runt marken för att hålla det varmt och att placera en säckväv säck över bush band med snöre.