mynewspapers.net

Hur till omsorg for inomhus Azalea

Hur till omsorg for inomhus Azalea


Azalea är perenner du kan odla inomhus eller utomhus. De blommar på våren och sommaren utomhus, men inomhus blommande varierar på grund av växthusgaser förökning. Azaleor har mörkt gröna blad och bildar knoppar för blommande när förvaras vid rätt temperatur och rätt mängder ljus och fukt med tanke. Azaleor kommer att lysa upp vilket rum i ditt hem eller lägga till färg till office inredning.

Instruktioner

• Placera azalea i ljusa men indirekt solljus när väg att blomma. Hålla den helt i skuggan, ej intensiv, indirekt solljus när inte blommar. Helst, temperaturen måste bibehållas på runt 7.22 till 12,7 grader C. på natten och gå inte högre än 20 grader C. i dag.

• Vatten azalea att hålla jorden fuktig. Tryck på markytan för att se om det känns torr. När jorden känns torr, vatten plantan, men inte mätta den. Aldrig låta jorden torka ut helt.

• Tillämpa vattenlösliga gödningsmedel till azalea två gånger om året när anläggningen inte är blommar. Använd ett gödselmedel för syra-älskande växter och späd med vatten enligt paketet riktningar.

• Beskär azalea när du märker döda och skadade blad, grenar och blommar. Ta bort eventuella växtmaterial som vilar i jorden så att den inte bryts ner och orsaka sjukdom i anläggningen.

• Placera azalea i ett område med svagt ljus och en sval temperatur mellan-1.11 och 10.0 grader C på vintern. När knopparna har ställt och azalea börjar blomma igen, placera den tillbaka i indirekt solljus med temperaturer runt 20 grader C.

• Transplantera azalea var två till tre år. Placera den i en större kruka på varje transplantation för att ha det tillräckligt med utrymme att växa.