mynewspapers.net

Hur till omsorg for förgätmigej blommor

Hur till omsorg for förgätmigej blommor


Forget-me-nots eller Myosotis sylvatica, är små blå blommor som växer över Nord Amerika, Nya Zeeland och Europa. Hittade växer på sina egna i vilt, kan de också planteras i din hem trädgård. Forget-me-nots kräver lite omsorg och kan växa i skuggiga områden, ett plus för hem med massor av träd som blockerar ut direkt solljus. Lär dig att ta hand om dina förgätmigej växter så att de kan växa starkt och vackert.

Instruktioner

• Anläggningen forget-me-nots efter sista frost på året.

• Anläggningen i en skuggig område. Forget-me-nots kräver lite omsorg under normala förhållanden. De kan växa i solljuset men gör bäst i skugga.

• Anläggningen i ett område med bra jord. Välj inte ett område som har misslyckats med att stödja andra växter eller där marken är för svårt.

• Kontrollera växterna bo vattnas. Om nederbörden i området inte är tillräckligt för att hålla växterna hydratiserade, vattna blommorna på en regelbunden basis. Du jord dagligen kontrollera förblir fuktig men inte så våt smuts tvättar bort eller växterna börjar dö.

• Lägga till växtnäring i jorden en till två gånger en säsong, beroende på hur väl dina blommor gör. Om de blommar väl, kan en gång vara tillräckligt.