mynewspapers.net

Hur till omsorg for en Yorkshire Terrier valp

Hur till omsorg for en Yorkshire Terrier valp


Vad är bästa med omsorg för en Yorkshire Terrier valp? År av trogen kärlek och kamratskap du får från henne eftersom du tog rätt åtgärder ta hand om henne från första början. Förfärlig var bred till vara en inhemsk lilla jägare. Den älskar att jaga saker och är väldigt territoriella. Om du har andra husdjur eller plan för att få mer, kan du behöva ompröva en valp av en terrier ras. Yorkshire Terrier älskar familjen vilket, med rätt omsorg, kommer att leva en hängiven och kärleksfulla liv.

Instruktioner

• Förbereda ditt hus för din nya familjemedlem Yorkshire Terrier genom att utse en sovalkov. Använd en låda (eller kennel eller bur) för valpen att sova i och satte honom i när du behöver lämna för att springa ärenden. Utse dörrar och korridorer som ska blockeras av spädbarn porten. Se till att ha gott om försörjning av tugga leksak för valpen, samt, för när hon börjar få tänder.

• När du plocka upp din nya Yorkshire Terrier valp, ta henne till din veterinär så fort du kan så att hon kan ha en checkup och sättas på ett schema med bilder. Ett rekommenderat schema valp skott kommer att fastställas vid din veterinarian, men här är ett exempel på en standard valp bilder schema: sex till sju veckor, den första omgången av kombinationen skott eller DHPPCv förvaltas, på nio veckor förvaltas den andra omgången av DHPPCv, 12 veckor är den tredje kombinationen av skott, och valpen kan också få en Lyme vaccinering. på 16 veckor, sista kombinationen av skott ges, och valpen måste enligt lag ha hennes rabiesvaccinering; vid 20 veckor får valpen hennes Parvovirus shot.

• Potträning är svåraste att ta hand om din valp. Det finns några metoder du kan använda för att hjälpa henne att lära sig var att gå pott. Med metoden lådan måste du noga övervaka din valp när du sätter henne det till sömn eller Uträtta ärenden. Valpen kommer att överväga lådan som hennes den och bestämmer hon vill hålla det rent. Tidning eller strö lådan teknik fungerar om du tittar på valpen noga och ta henne till att samma ställe varje gång hon försöker potta. Utomhus tekniken används om du önskar att lära valpen genast att utanför är området potta. Du kan kombinera alla tekniker också. Så länge du är patient och inte skälla valpen hårt (som kan skrämma din nya valp), hon börjar att förstå var att gå pott.

• Bita är en tanke för en valp. Så länge du och dina barn förstår, då kommer du att kunna få igenom valpen bita stadier. Placera valpens tugga leksaker i lätt åtkomliga delar av huset. Du måste se till att du talar om valpen namnet på sin leksak så mycket som du kan. Detta kommer att hjälpa när valpen börjar bita i lek, kan du säga till henne att gå och hämta sin "toy," "baby" eller "rawhide." Använda korta namn för valpen för att förstå. Använd aldrig slapping, sparkar eller klämmande på valpens underkäken för att få henne att sluta bita. Därigenom kan lära dig valp att vara aggressiv och kan också orsaka hennes smärta och problem i framtiden. Om valpen inte slutar lekfull bita, då vara beredd att få upp och lämna. Hon förstår i tid som bita gör kul gå bort.

• Yorkshire Terrier måste konstant grooming. Kontrollera att du trimning valpens hårväxt på öronen. Vid en ålder av sex månader sätts hans öron fast. Om håret har vuxit ut, kommer sedan öronen inte in ordentligt. Att hålla håret runt hans bakkanten trimmade bidrar till att eliminera uppbyggnaden av avföring. Se till att använda en ren, varm, våt tvättlapp att ta bort gunk runt ögonen, eftersom detta skulle kunna främja oönskade bakterietillväxt och kan ruttna hår runt ögonen. Se till att mata din Yorkshire Terrier valp kvalitet hälsosam valp hundmat. Bra mat är hög i pris, men kommer att bidra till att undvika kostsamma veterinär räkningar på grund av allergiproblem i framtiden.