mynewspapers.net

Hur till omsorg for Dracaena krukväxter

Hur till omsorg for Dracaena krukväxter


Dracaena är en av de mest populära krukväxter, ses ofta i kontor, bostäder, gallerior och andra företag. Dracaena är en utmärkt "gröna" hus växt, eftersom den behandlar gifter och "scrubs" luften. Cirka 40 olika arter av Dracaena finns, alla med olika storlekar och utseende. Dracaena artens mogna höjd kan variera från två till 20 fot lång och är lätt att odla. Genomsnittlig inomhustemperatur rum är väl lämpade för Dracaena växter, vilket gör dem ett utmärkt val för krukväxter.

Instruktioner

• Plantera din Dracaena i en pott som har lämpliga hål i botten. Din anläggning Dracaena hus behöver gott om dränering. Du kan lägga till mer perlit krukväxtjord att hjälpa till med ordentlig dränering.

• Placera din Dracaena house anläggningen inomhus i skuggan eller i indirekt starkt solljus, men helst inte i stark, direkt solljus. Dracaena gillar temperaturer bo runt 21,1 grader Celsius.

• Tillåt smutsa till nästan torka ut mellan vattningarna. Dracaenas som något torrare förhållanden. Undvika att ge din Dracaena vatten som innehåller fluor, eftersom detta kommer att bli dess blad brun och kan även döda anläggningen. Om du har city vatten i ditt hem, inte använda kranvatten för att återfukta din Dracaena. Köpa fluor-gratis vatten på flaska för din anläggning.

• Rensa din Dracaena house anläggning genom att skära sockerrör ned till önskad höjd. Du kan också beskära den nya tillväxten i centrum av anläggningen. Ta bort alla bruna eller ohälsosamma som ser bladen.

• Klocka för skadedjur som angriper din Dracaena, Mjölig fel, spinn och skalor, särskilt när du först köper den och föra den hem. Använd ett insektsmedel som är säkert för din Dracaena anläggning bli av dessa skadedjur. Något insektsmedel kommersiellt gjort för krukväxter kommer att göra, men du kan använda en neem olja-baserade anläggning spray som ett naturligt alternativ.