mynewspapers.net

Hur till omsorg for akacia trä utemöbler

Hur till omsorg for akacia trä utemöbler


Akacia är en hållbar och attraktiv lövträd som ofta används för att göra utemöbler. När behandlas med väderbeständig yta, kan acacia utemöbler överleva elementen år eller till och med årtionden. Ta dig tid att ge bitar med litet underhåll som de kräver för att hålla dina acacia möbler vackra under hela. Och när uteplats säsongen är över, förvara dem inomhus ett vattentät omslag att hålla dem skyddade till nästa vår.

Instruktioner

• Slangen ner acacia möbler som ligger nära en pool eller badtunna en gång varje vecka. Ackumulerade klor från behandlade poolvattnet äter bort på de möbler väderbeständig yta med tiden.

• Rengör dina möbler två gånger årligen. Använda en tvållösning (1 msk flytande maträtt-tvättmedlet utspätt i 1 quart vatten är bra) och en skrubb borste. Skölj två gånger och handduk torr när du är klar.

• Torka möbeln efter regn och torka upp vätska som är spilla på möblerna.

• Plats vattentät täcker över din acacia möbler när det inte används. Acacia trä är ganska känslig för fukt, även fukt i luften. När möblerna är fuktig, de wood cellerna expandera och kan orsaka möbler att spännet och svälla.