mynewspapers.net

Hur till möjliggöra den Grumman Goose i FSX

Hur till möjliggöra den Grumman Goose i FSX


Grumman flygplan utformad åtta-seat Grumman Goose 1936 som en pendlare flygplan att flyga rika affärsmän från poäng på Long Island till New York City. Robust liten amphibious planet kunde starta och landa på vatten eller härdade landningremsor. Flight Simulator 10 (FSX) innehåller den Grumman Goose som en standard flygplan som finns i programvaran. Att markera och aktivera de Grumman Goose ger ett intressant äventyr flight.

Instruktioner

• Öppna programmet FSX. Gå till "Start"-knappen på skärmen huvuddator. Sök efter Microsoft Games i listan över program. Välj Microsoft Flight Simulator X. öppna programmet genom att klicka på ikonen flygplan.

• FSX huvudskärmen öppnas. Välj "Free Flight" från menyn till vänster.

• Fliken nr 1 på skärmen visar en aktuell standard flygplan och erbjuder en "Förändring" knapp för att tillåta val av ett nytt flygplan.

• Klicka på knappen "Ändra". En "Välj flygplan" öppnas. Tre fönster visas överst på skärmen för flygplanstillverkare, utgivare och flygplan typ. Välj "flygplanstillverkare" fönstret genom att klicka på markeringen på höger sida av markeringen. En rulle-ned menyn presenterar ett antal flygplanstillverkare.

• Använd knappen hiss att bläddra ner till "Grumman" och klicka på den. Ett nytt fönster öppnas med sju valfria flygplan tillgängliga. Alla sju flygplan är varianter av Grumman G21A. Välj en av flygplanet genom att klicka på den version du vill flyga. En blå kantlinje omger ditt val. Gå till "Detaljer"-knappen längst ned på skärmen och klickar på den. Ett fönster öppnas där du kan ändra svans antalet flygplan, flygplan anropssignal och flightnummer. Ändra de objekt som du vill, klicka sedan på "OK." När fönstret "Välj flygplan" öppnar igen, klicka på "OK".

• Du har aktiverat den Grumman G21A framgångsrikt. Gå till gratis flyg och få bakom spakarna eller ta några lektioner i flying float flygplan i FSX Learning Center.