mynewspapers.net

Hur till minister till kvinnor i hemlösa skyddsrum

Hur till minister till kvinnor i hemlösa skyddsrum


I tider av lågkonjunktur, under vilket jobb möjligheter är relativt sällsynta, ökar andelen hemlösa familjer och hemlösa kvinnor. Många hemlösa skydd har inget annat val än att upprätta väntelistor, begränsa antalet kvinnor som de tillåter för att använda deras tjänster. Volontärer och de som önskar till minister till kvinnor i hemlösa skyddsrum välkomnas ofta av både skydd operatörerna och de hemlösa kvinnorna att hitta tillflyktsort där.

Instruktioner

• Hitta och kontakta en närliggande härbärge eller Kvinnojouren. Förklara vem du är och hur du vill engagera dig. Var noga med att nämna att du är intresserad av tjänande till kvinnor. Många skydd har frivilliga filmvisningar, obligatoriska riktlinjer och volontär program.

• Besök skydd att observera. Fråga andra volontärer och anställda om behoven hos kvinnor på Kvinnojouren. Kvinnor behöver mycket ofta enkla och praktiska saker som tandborstar och tandkräm, toalettartiklar och vinterkläder, om tillämpligt. Förbereda paket gåva för ditt nästa besök, om så önskas. Också fråga om andliga och känslomässiga behov av kvinnorna. Med vad de kämpar? För det gör de behöver bön hur öppna är de ministrar som själv?

• Sammanställa en lista över resurser kan du erbjuda kvinnorna du möter, inklusive fysiska behov, resurser och andlig hjälp. Listan kan innehålla saker som information om hur du hittar prisvärda bostäder och barnomsorg, information om jobb utbildning och skolgång, drog- och alkohol rehabilitering, bön eller rådgivning sessioner, gruppmöten och förebyggande program och faciliteter.

• Ställ in upprepade besök till skydd. Mötet regelbundet med kvinnorna det kan hjälpa dig att bygga en relation med dem, göra dem mer redo att ta emot vad du har att erbjuda. När du bygger vänskapsband, Tänk att minister genom att tala om dagliga framsteg, känslomässiga kamp och framgångar och andliga staterna i sinnet. Öva på att vara en god lyssnare och en glad hjälpare.