mynewspapers.net

Hur till menyfliksområdet broderi för barn

Hur till menyfliksområdet broderi för barn


Menyfliksområdet broderi är en charmig form av hand sömmar som kan lätt användas för att försköna barnkläder, canvas skor, sängkläder och duk påsar. Även om slutresultatet visas elegant och komplex, är enskilda stygnen själva enkla att lära. Inom loppet av några minuter, kan du använda små delar av band och överblivna broderi floss ge nytt liv till gamla barnkläder eller hand-me-downs eller lägga till en touch av feminin elegans till ett barns sovrum eller ryggsäck.

Instruktioner

• Välj en mängd band och tråd utifrån syfte och färgen på ditt projekt. Till exempel pastell band skulle klä en liten flickas mössa och klänning till påsk, medan en tyngre band av en mörk färg skulle göra en rolig disposition, mönster eller på en elevs ryggsäck eller biblioteket väska--- och kan enkelt upprepas på duk tennis skor för ett sammanhållet utseende.

• Trä i menyfliksområdet på nålen. Gör detta genom första att infoga i menyfliksområdet i nålen. Sedan föra poängen med nålen runt och peta in band 1/2 tum från sitt slut. Klippa bandet till 12 eller 14 inches.

• Fyll en rak söm. Att hålla i menyfliksområdet platt, dra bandet upp genom materialet och sedan peta tillbaka genom att baksidan på ett litet avstånd från där du tog upp. Du kan skapa en blomma blomma upprepa den raka stygn i en full - eller halvcirkel från en central punkt. Variera längden på stygn för blomman. Praktiken på avstånd från där du tar det upp till där du peta tillbaka genom för att uppnå det utseende du önskar. Med en rak söm och ljusa band kan du snabbt lägga till blommar ett par barns jeans skapa en feminin touch, särskilt fördelaktigt om barnkläder som vidarebefordras från en pojke till en flicka.

• Skapa ett band stitch, även känd som en japanska band stygn. Med bandet upp genom tyget. Stick i menyfliksområdet med nålen, sedan dra nålen tillbaka ner genom nålen och tyg. Dra tills menyfliken lockar något, men dra inte spänd, kommer att orsaka att du förlorar curl. Variera stygnen efter piercing i menyfliksområdet till vänster eller höger i centrum när du går tillbaka genom i menyfliksområdet. Detta är en utmärkt stygn att lägga till pastell lämnar till en liten flicka våren klä eller fet, höstlöv till ett barns bygel eller overaller.

• Uppnå en fransk Knut genom att första dra på framsidan. Linda band runt nålen två eller tre gånger. Tillbaka till baksidan av tyget genom att trycka nålen genom ett par trådar från var du kom. Sakta glida i menyfliksområdet ner nålen och dra nålen alla vägen till baksidan. Dra åt för en snygg, liten knut. Kombinera den franska Knut med rak eller menyfliksområdet stygn att göra blommor på ett barns klänning eller byxor. Knuten är liten nog att ett barn inte finner det obehagligt om sytt, till exempel på bakfickor, och hårt nog för att det inte kommer att fastna medan barnet spelar.

• Bilda en lazy daisy stitch att skapa blad och blommor. Med bandet upp genom materialet. Gå tillbaka genom materialet några trådar där du kom upp, men inte dra det snäva. Lämna en slinga storleken du vill ha den kronblad att vara. Kommit tillbaka på toppen av kronblad på insidan av slingan. Ta med nål och band över slingan och gå tillbaka ner nästan exakt där du kom upp, men på utsidan av slingan, inslagning band runt loopen. Detta är en rolig stygn för barnens hattar och andra föremål som inte kommer lätt fastna under uppspelning.

• Skapa linjer med den soffa stygn. Ta nålen upp och gå tillbaka ner en bit bort. Ta nålen upp direkt på vägen av den maskan du just gjort, men under den. Föra nålen upp och över den långa stygn och sedan tillbaka ner och genom materialet. Slutresultatet är en långa stygn som ser ut som om det har varit häftade. Upprepa det krampa effekten som många gånger som önskas. Denna söm skulle vara ett utmärkt val för ballong strängar och lollipop pinnar för att skapa en karneval tema.

• Framsteg till en stam sy lägga till avslutande vinstockar eller härrör till eleganta blommor. Ta nålen på framsidan av tyget. Gå tillbaka ner en bit bort. På raka vägen från den andra punkten till först, peta spetsen på nålen ner in i tyget och tillbaka igen halvvägs från där du petade sprets ner. Dra spända. Upprepa från den nya positionen. Fortsätta bildar en böjd eller rak linje. När den används med band, detta kan lägga eleganta stjälkar och dekorativa kurvor till en flicka klänning, medan broderi floss skulle ge en mer lekfull ser att barnpool casual outfit eller canvas skor.