mynewspapers.net

Hur till låsa upp en iPhone för Boost Mobile

Hur till låsa upp en iPhone för Boost Mobile


Apple iPhone har för närvarande en exklusivitet avtal med en enda cellulära bärare i USA som i huvudsak låser telefonen på tiden av dess tillverkning för användning på det lufttrafikföretaget nätverk. IPhone är dock perfekt kan användas på mobilnät med liknande infrastruktur när det är olåst. Låsa upp din iPhone kan vara ett praktiskt tillvägagångssätt att veta om du vill ändra cellulära bärare, men behålla din nuvarande telefon, eller om du reser utomlands och vill använda SIM-kortet från cellulära bärare som är baserat i ett annat land.

Instruktioner

• Använda Blackra1n att låsa upp och jailbreaka din iPhone i ett svep. Bara några steg krävs för att använda denna programvara för att låsa upp enheten. Vid start programmet Blackra1n desktopen, du bara ansluta din iPhone till datorn med USB-kabeln och klicka på "Make it ra1n" knappen, som är den enda interaktiva inslaget i programmet Blackra1n. Några sekunder senare, kommer automatiskt att starta om din iPhone och det kommer att låsas upp.

• Programmet Ultrasn0w låser upp din iPhone när du installera det från tredje part nedladdningar och extensions chef heter Cydia. Efter du jailbreaka din telefon, Cydia installeras automatiskt. När du lägger till databasplatsen för Ultrasn0w, kan du hämta den till din telefon som ett paket. Den installerar sig själv automatiskt efter att den har färdig dataöverföring och sedan uppmanas du att starta om telefonen, efter vilken punkt du kan använda en Boost Mobile SIM-kort.

• Du kan också ha din iPhone olåst med hjälp av iTunes, men det kräver medverkan av din cellulära bärare att tillåta upplåsning processen. Enhetens IMEI-nummer, som fungerar som en unik identifierare för din iPhone, lämnas av din transportör till Apples servrar. Nästa gång du ansluter din iPhone till iTunes, uppmanar iTunes-programmet dig att installera en ny "carrier uppdatering," som kommer att låsa upp telefonen när det är färdigt att installera.