mynewspapers.net

Hur till låsa upp en bil när nycklarna är inneLivet blir upptagen och ibland du kan glömma enkla saker som du gör varje dag, som att ta nycklarna från tändningen innan låsa bilen. En enkel, dela andra hjärnan förfaller som leder till du låsa dina nycklar i bilen kommer att förstöra din dag genom att göra dig frustrerad och orolig. Att veta hur till låsa upp din bildörr när nycklarna är inne kommer att göra situationen mindre stressande och kommer att spara pengar genom att inte behöva ringa en låssmed eller bryta någon Fönstren.

Instruktioner

• Räta tråd klädhängare från sin ursprungliga form att göra det så rak som möjligt.

• Böj kroken slutet av galgen i en slinga. Detta steg gäller för bilar som har pull-up lås ligger vid fönstret. Om du har en pull-up lås, hoppa till steg 4 efter slutförandet av detta steg. Om du har en utdragbar lås eller en bil som låser upp när insidan dörrhandtag dras, gå vidare och hoppa över till steg 3.

• Böj kroken slutet av galgen i en mindre krok som blir lättare att mange.

• Passar den modifierade tråd klädhängare mellan toppen av din bildörr och taket. Var försiktig och lindra det i så du inte slita gummi isolering som kommer att vara i vägen. Bilen gjordes inte låsas upp från utsidan, men med tålamod och finess, kommer du att kunna klara av galgen.

• Tryck den modifierade klädhängare ned tills slutet loop eller krok kan nå låset. Manövrering av klädhängare är knepigt, så följ hur galgen reagerar när du vända och vrida den, sedan navigera galgen i position med lås.

• Passar loopen över toppen av låset. Detta steg är för bilar med pull-up lås, om du har en utdragbar lås eller en dörr som låser upp genom att dra insida dörr handtag, hoppa till steg 8.

• Vrid öglan så att det inte glider bort låset när du dra hängaren upp. När slingan är säkert runt låset och låsta på plats, dra hängaren upp och titta på låsa dyka upp.

• Placera kroken under låsa eller, om din bildörren låser upp genom att dra insida dörr handtag, placera kroken under handtaget. När kroken är i position, dra hängaren så att kroken skjuter låsa i upplåst läge eller så kroken drar insidan dörrhandtag att öppna dörren.