mynewspapers.net

Hur till klippa upp i en lönnTrimning eller beskärning en lönn, som med alla träd, uppmuntrar sund tillväxt. Lönnar är notoriskt lågt underhåll, kan ett friskt träd lätt överleva många andra träd eller växt arter, så länge som vissa riktlinjer följs. Beskärning i sidor och botten grenar är ganska intuitivt, men lönn trädets topp måste tas upp också. Det finns flera inhemska sorter av lönn i USA, alla som kräver samma tillvägagångssätt att beskärning.

Instruktioner

• Ange din stege i början av sommaren, en tid när lönn träd är fullt blad. Gör så senare i säsongen eller tidig höst kommer att sakta ner tillväxtprocessen samt läcka sap, som inte skadar trädet men kunde skapa en klibbig röra. Kontrollera att stegen är stabil genom att placera stege skor under benen och ha någon hålla stegen för dig.

• Håll i toppen av stegen mot en intilliggande gren som är så nära de träd som möjligt. Använda en ömsesidig såg att såga bort någon mindre vertikala grenar som hämmar tillgången till trädets central upphöjning. Även om lönn träd har Trinda plymer, finns det ofta en central "ledare" gren mot mitten som fungerar som riktlinje för andra grenar tillväxt. Identifiera denna gren.

• Såg denna gren i 45 graders vinkel skär tills filialen är önskad höjd, som är en fråga om smak eller för att skapa tillräckligt av en buffert mellan tree top och föremål som kraftledningar. Trimma alla kvarvarande grenar längst upp på detta sätt. Du kan trimma den omgivande grenar till samma höjd till nivå bort träd topp eller något lägre än den centrala ledaren att skapa en liten "Toppig" look.

• Flytta din stege i ytterkanten av trädet för att få tillgång till grenarna och skära ett mer enhetligt utseende till lönn träd. Avyttra skära grenar, antingen som marktäckning eller torkade tändved. Efter trädets nästa vilande cykel, grenarna kommer att följa "exempel" centrala ledare och växa till dess höjd.