mynewspapers.net

Hur till klippa en majestät Palm växtMajestät palm (Ravenea rivularis) är en liten palmträd infödda till Madagaskar. Det producerar en enda trunk, av som växer flera fjäderlätt palmblad. Majestät palm är ganska lätt att växa. Det tål olika jordtyper, har hög torka tolerans och lider av några insekt eller sjukdom problem när den odlas på lämplig plats. Dess beskärning behov är också några. Trimma majestät palm's dead fronds och igenvuxna rötter, men var försiktig när du beskär för att förhindra skador som kan vara dödligt för anläggningen.

Instruktioner

• Trimma alla palmblad som är bruna, torra och döda, med hjälp av sekatörer. Klipp dem off 2 inches från stammen. Inte repa eller sår i majestät Palms stammen. Dessa sår är permanenta och lämna palm mottagliga för insektsangrepp och sjukdomar.

• Fäst ormbunksblad stubbar av stammen när de är torkade, brun och spröd. Tvinga inte det. Om stubben är tillräckligt torrt för att lossna, kommer det Snäpp loss enkelt.

• Trimma alla rötter växer ur en krukväxt majestät palm potten på vintern, när anläggningen är vilande och producerar ingen tillväxt. Vrid potten på sin sida och beskära alla rötter som sticker ut ur dräneringshål.