mynewspapers.net

Hur till klippa Cedar säkringVit ceder, även känd som fältet ceder och träsk ceder, är native nordamerikanska ceder främst används till häckar. Ett billigt val för en lättskött häck, denna vilda cedar organtransplantationer och växer lätt. När trimmas ordentligt, framkallar det till en yvig häck som gör ett effektivt vindskydd, en visuell skärm och ett attraktivt landskap funktion som kommer att locka fåglar. En hälsosam ceder häcken kommer att leva i 50 år och behåller sin form och färg i alla årstider om trimmas ordentligt och på rätt tider.

Instruktioner

• Torka bladen av häcksaxar med blekmedel att döda bakterier som kan skada anläggningen. Sätta på handskar. Början på botten, trimma bort 1/2 tum av nya blad tillväxt i slutet av våren, efter knopparna har brast. Detta uppmuntrar förgreningar i alla riktningar.

• Trimma bladverk jämnt runt häcken, forma botten till att det blir bredare än toppen. Detta möjliggör även exponering för solljus och hjälper till att hålla hela ceder häcken ser tjocka och friska. Det hjälper också att kasta snö på vintern. Trimma de översta grenarna om du vill hålla häcken från växa längre. Rake gräsklipp för att användas som marktäckning runt basen av häcken.

• Trimma och kompost igen när nya knoppar har härdat i midsommar. Detta uppmuntrar en andra omgång fylligare tillväxt och ger anläggningen tillräckligt med tid att återföds ständigt knoppar för nästa vår och härda ut innan vintern.