mynewspapers.net

Hur till klippa bladen av en bonsaiträdBonsais är någonsin utvecklas och lever av konstverk. Om formulären miniatyr kan tyckas enkelt antika och väderbitna, finns det mycket arbete som går in i varje träd. Trimning, eller beskärning, en bonsai bladen är en av de viktigaste bonsai utbildning teknikerna. Trimma bladen är sekundär till beskärning grenarna, som skapar trädets grundform. Storleken på den lövfällande bonsai, avgörs dock av kontinuerlig Intrimningen av bladen.

Instruktioner

• Skiss den form du vill uppnå med bonsai. Att ha en mental bild av önskad form kommer att vara en guide för hur man trimma. Vissa bonsais är distinkt formade, t ex i en rund kvast form, medan andra är mer fri form.

• Klipp ut lämnar med en skarp sax för att lämna bitar av stjälken på grenarna. Några blad växa mycket nära förgrena sig, så inte är detta möjligt. De lämnar bör klippas bara på gren.

• Ta bort Bladen i etapper. Det är mindre av en chock för bonsai. Trimma bort ungefär hälften av dem till att börja med och sedan trimma den andra hälften i två veckor. Om det finns ingen sax, plocka av bladen för hand.

• Tillåt bonsai att uppleva en sorts hösten strax efter det trimmas. Hålla den i en cool, skyddad plats direkt sol och vind tills den producerar nya skott och blad.

• Trimma bonsai inte senare än midsommar, enligt Paul Lesniewicz, författare till "Bonsai: den kompletta guiden till konst och teknik." Om den nya lämnar mogna för sent i år, trädet inte kommer att ha tillräckligt med tid att stänga ner sin tillväxt för den vanliga tiden av dvala och kommer att vara mer mottagliga för frost.

• Beskär tillbaka individen stora lämnar från bonsais vars kronor har blivit för tät. Täta kronor kan interferera med ljus når de lägre blad och med luftcirkulation. Nypa eller skära av största bladen var en till två veckor under sommarmånaderna.