mynewspapers.net

Hur till: kall Hand RivetKall hand nitar används för att ansluta till metallbitar tillsammans. Det finns många typer av nitar, inklusive hand nitar. Med sin mångsidighet och hållbarhet, kan kalla hand nitar användas för nästan vad som helst. De fungerar bra med olika vinklar och har ett vridbart huvud, så att de kan vända 360 grader och håller på plats. Oavsett vad jobbet, kan alla husägare använda detta rivet pistol.

Instruktioner

• Kontrollera tips bilagan se till att det är rätt storlek för nitar som ska användas. Låsa upp tången och öppna niten. Sätt in pop niten i spets fastsättning. Kontrollera att pop niten är säkra och ombonade på spets fastsättning. Tryck in den tills den når bollen på pop niten.

• Linje upp två tunna bitar av metall som kommer att kopplas till varandra. Placera en bit på varandra och ställa dem på en plan yta. Se till att de är stadig och inte flytta.

• Set handen rivet på önskad plats på metall bitar och tryck ner fast med ena handen medan håller den på plats med varandra för att se till att det inte glida. Dra avtryckaren på hand niten och hålla tills du hör ett poppande ljud.

• Dra bort från metallbit att ta bort verktyget riveten och lämna allt från bollen ner genom metallen. Detta kommer att hålla metall på plats. Flytta till en annan plats på metallen och upprepa samma process. Fortsätt tills alla önskade nitar har infogats i de två metall bitarna.

• Kontrollera de två metallbitar att se till att de är ordentligt fastsatta och nitar håller på plats.