mynewspapers.net

Hur till is en munk-formad kakaFira en milstolpe i en polismans karriär genom att dekorera en tårta för att likna en munk. Eller göra ett ringdiagram-älskande barns dröm av isbildning en munk-formad kaka för sin födelsedag. Vilket tillfälle må vara, dekorera en tårta för att likna en munk är lätt och ger imponerande resultat. Göra en munk-formad kaka ser äkta genom att tillämpa en slät glasyr och lägga till enkla utsmyckningar som flerfärgade strössel. Vänner och familj kommer att njuta av professionella utseendet på din mästerliga skapelse.

Instruktioner

• Skopan 1/4 kopp av färgade buttercream isbildning på motsatta sidor av kakan. Använd en ljus rosa eller choklad brun färg isbildning äkthet.

• Sprida grädde runt ytan av kakan doughnut med en kaka kniv. Kontrollera att kakan kniven inte rör ytan av kakan, eftersom det kan plocka upp smulorna och mar ytan av glasyr.

• Tillsätt mer florsocker. Scoop florsocker 1/4 kopp i taget och släta över ytan av kakan. Ice inte insidan av hålet eller längs sidorna på tårtan. Det bör finnas ett tjockt lager grädde på toppen av kakan.

• Doppa isbildning kniven i en skål med varmt vatten och torkar det snabbt med hushållspapper. Glide heta kniven över ytan av kakan att jämna isbildning. Upprepa processen, doppa kniven i vattnet, torka och sedan använda den för att skapa en plan yta med grädde.

• Strö flerfärgade eller brunt godis strössel omedelbart över iskallt ytan. Försiktigt klappa strössel på plats med fingret. Låt grädde att bilda en skorpa genom att låta den vila i 15 minuter innan lagra eller servering.