mynewspapers.net

Hur till is en Donut tårta

Hur till is en Donut tårta


En munk tårta är en nyckfull, läcker dessert till uppvisning och servera på en födelsedagsfest eller andra informell sammankomst. En munk tårta pan uppsättning erbjuder du en tom duk: du kan baka en vanlig gul donut kakan och toppa med en choklad glasyr och strössel, eller du kan göra en mer komplicerad kombination, till exempel en jordnöt smör tårta med en gelé-infunderas glasyr. Is tårtan doughnut med en lätt rinnbara glasyr och dekorera med strössel till en imponerande efterrätt som ser ut som en gigantisk version av den klassiska frukosten behandla.

Instruktioner

Choklad glaserade ringdiagram tårta med strössel

• Följ instruktionerna på en låda med kaka mix eller din favorit recept för att förbereda en gul kaka smet. Baka och cool tårta enligt instruktionerna som medföljde din donut pan uppsättning.

• Ta med 1 tum vatten i botten av en dubbel panna till en långsam sjuda på medelhög värme. Värm smör och choklad chips i toppen av dubbel panna i ca 1 till 2 minuter eller tills blandningen är smält helt, omrörning för att kombinera. Tillsätt florsocker, vaniljsocker och vatten. Vispa i kombination.

• Häll glasyren i en stor mätglaset med en hälla pip. Häll glasyren långsamt över kakan kyls munk i ett lager. Häll extra glasyr på flera ställen så det kan ringla ner sidorna av tårtan. Glasyren är fortfarande varm, dekorera med färgat strössel.

• Låt glasyren för minst 15 minuter innan du skiva och servera kakan doughnut.

Berörda ringdiagram tårta

• Följ instruktionerna på en låda med kaka mix eller använda ett recept för att förbereda din favorit kaka smet. Baka och cool tårta enligt anvisningarna som följde med din donut pan uppsättning.

• I en stor mätglaset med en hälla pip, heat 2/3 kopp glasyr som du vill ska vara den dominerande smaken (choklad eller vanilj, till exempel) i mikron i 10 till 20 sekunder på hög tills den är tunn nog att hälla över kakan.

• Häll glasyren långsamt över kakan kyls munk i ett lager. Häll extra glasyr på flera ställen så det kan ringla ner sidorna av tårtan.

• Låt det första lagret av glasyr för minst 15 minuter. Mikrovågsugn 1/3 kopp av kontrasterande glasyr på hög i fem till 10 sekunder eller tills glasyr är tunn nog att hälla.

• Ringla den kontrasterande glasyr över det första lagret av glasyr med sked eller liten slev. Duggregn slumpmässiga linjer eller göra virvlande mönster och ränder. Glasyren är fortfarande varm, dekorera med strössel.

• Låt glasyren för minst 15 minuter innan du skiva och servera kakan doughnut.