mynewspapers.net

Hur till installera linoleumgolv i ett badrum utan att ta bort toaletten

Hur till installera linoleumgolv i ett badrum utan att ta bort toaletten


Ta bort toaletten i ditt badrum att lägga linoleumgolv är en hel del arbete och inte nödvändigtvis behövs. Det är mycket lättare att arbeta runt den. Du kan skapa en perfekt finish med tålamod och omsorg. Tekniken för att arbeta runt en toalett är väl etablerat och används av många professionella linoleum och vinyl montörer. Om linoleum och vinyl kräver samma allmänna tekniker. Men är om linoleum svårare på grund av sin styvare karaktär, enligt golv återförsäljare Armstrong.

Instruktioner

• Följa B & QS råd och börja lägga längs den längsta väggen. Placera kanten på pappersrullen in i hörnet och rulla ihop den längs väggen. Skär den något längre än nödvändigt, sit lappa ordentligt och trimma den exakt längd.

• Lägger linoleum upp till toalett piedestal bas. Vika arket tillbaka på sig själv. Klipp en rak linje från kanten mot sockeln. Se till att inte klippa utanför luckan. Om du gör kan snittet Visa när du har slutfört jobbet.

• Trimma bort alla överflödiga bitar som uppenbarligen måste tas bort. Göra fler nedskärningar nära piedestal bas som behövs tills du får bladet att ligga platt. Använda en bolster mejsel för att göra ett skarpt veck i den återstående linoleum runt kanten på piedestalen bas.

• Skär försiktigt längs globlinjen tills att linoleum sitter perfekt runt sockeln. Överväga tätning kanten med silikon. Detta kommer att täcka upp någon liten skära fel.