mynewspapers.net

Hur till installera en RPM mätare på en 04 Honda Civic

Hur till installera en RPM mätare på en 04 Honda Civic


RPM mätare, eller varvräknare, är en integrerad del av instrumentet klustret för de flesta fordon. 2004 Honda Civic är utrustad med en varvräknare redan, men om du vill installera en ny, måste du ta bort det gamla instrument klustret och installera en ersättare. Från 2004 Civic redan kommer med nödvändig utrustning och kablar för varvräknare. Allt du behöver göra är att ersätta kombiinstrumentet och Anslut dess två elkablar kontakter.

Instruktioner

• Öppna motorhuven av din 2004 Honda Civic och Använd en hylsnyckel att koppla ur den negativa kabeln från batteriet.

• Använd en slitsad skruvmejsel för att bända bort den övre luckan från rattstången.

• Ta bort två kluster bezel behålla skruvar på undersidan av bezel, ovanför instrumentet klustret med en stjärnskruvmejsel. Ta bezel med båda händerna och dra bort Civic.

• Ta bort tre kombiinstrumentet låsskruvarna från kombiinstrumentet med en stjärnskruvmejsel. Dra klustret ut och koppla från dess två elektriska kontakter genom att dra dem utanför klustret.

• Placera det nya instrument klustret med ny varvräknare i Civic. Anslut de två elektriska kontakterna för det nya klustret och säkra den på fordonet genom att installera om tre kombiinstrumentet låsskruvarna. Sätt tillbaka ringen och dess två skruvar. Återanslut batteriet och stäng motorhuven.