mynewspapers.net

Hur till installera en mätare låda för underground power service

Hur till installera en mätare låda för underground power service


Bygga en ny struktur kan sätta en ganska stor buckla i din plånbok, särskilt när du betalar för tjänster som du inte har möjlighet eller kunskap att utföra. Lära sig att göra en del av arbetet på egen hand kan spara dig pengar som du kanske annars betala någon annan att göra. Installera en mätare låda för underground power service kan göras av någon som inte är en elektriker, så länge ledningarna är kvar för de professionella att hantera.

Instruktioner

• Kontrollera med din lokala tjänsteleverantör eller kommun om höjd krav för att installera din mätare box. Några har några mycket speciella krav, medan andra kan be dig att installera din meter ovanför floden planet. Kontrollera också med dem för att se om det är ditt ansvar att ge rutan mätaren eller om de ger det. En annan artikeln att kontrollera är hur djupt att installera din kanal för tjänsten underground makt, som kan variera från 18 inches till 30 inches.

• Bestäm där du installera mätaren rutan och markera platsen på den yttre väggen av din struktur. Din mätare rutan plats bör installera på motsatt sida av väggen där din elektriska panelen är installerat. Kontrollera installationen var den elektriska panelen innan du placerar din mätare box, med en rak väg genom den yttre väggen för din inkoppling senare kommer att spara din elektriker tid och du pengar, speciellt om du installerar på en blockmetod.

• Installera rutan mätaren på väggen med antingen träskruvar eller murverk skruvar, beroende på sammansättningen av yttre strukturen.

• Montera navet på nedre öppningen av rutan mätaren. Navet är antingen en kvadrat eller avlång bit metall som kommer att skruva till rutan mätaren. Den har en rund, gängad öppning i mitten för att skruva ledningen in. Formen beror på tillverkaren av din mätare box och installerar med skruvar som medföljer navet.

• Åtgärd från botten av mätaren rutan till marken och lägga till den extra djup mätning som tjänstleverantören begärt installation kanal till. Skär kanal lika din mätning, med en bågfil.

• Anslut din kanal till navet. Kontrollera att du har grävt ner till önskat djup i marken innan du installerar kanal. Skruva fast kanal i navet och dra åt. Ledningen är pre gängade, vilket gör installationen enklare.

• Koppla ledningen till din struktur. Använd två hål, 2-tums conduit remmar för att hålla ledningen säkert till din struktur.