mynewspapers.net

Hur till identifiera Vintage Ralph Lauren

Hur till identifiera Vintage Ralph Lauren


Köpa vintage kläder på många olika tidsepoker och tillverkare är mycket populär och några designers är mer populära än Ralph Lauren. Avsedd att föreslå en air av Aristokrati på fritid, har Ralph Lauren högkvalitativa kläder för män, kvinnor och barn varit populär sedan starten 1967. Det är inte konstigt samla vintage Ralph Lauren är på modet. Formatmallar är alltid klassiska, kvaliteten är utmärkt och Ralph Lauren har blivit en ikon för amerikansk mode.

Instruktioner

• Kontrollera för följande angivelser av varumärkesförfalskade varor: pris för låg, en leverantör som säljer multipler av samma plagget, dålig kvalitet färg eller plagget saknar någon tillverkare märken eller logotyper. Dessa visas oftast på auktionssajter eller i beståndet av kringresande försäljare. Köp inte om något av dessa villkor är närvarande.

• Leta efter alla varumärken och kännetecken för värdefulla vintage Ralph Lauren. Flera webbplatser ägnas åt vintage Ralph Lauren funktionen färg bilder av autentiska plagg och accessoarer. De innehåller ofta närbilder av flera logotyper används under åren. Varumärken är Lauren, Polo, Purple och Black Label, Rugby, RRL, RLP och mer. Logos varierar från bekant polo siffran till nallar. Köp inte om plagget är fullt identifierats på detta sätt.

• Kontrollera plagget mer än etiketter och logotyper. Leta efter dålig kvalitet tyg; tunn och transparent skulle inte vara acceptabelt i ett Ralph Lauren plagg. Leta efter shabby konstruktion: plädar inte linje i sömmarna, sömmar måfå sydda eller stora och lös. Leta efter blekning som bevis på att plagget inte är i gott skick. Leta efter slitna fläckar eller fläckar överallt eller saknade knappar och drog trådar i stickade plagg.

• Om säljaren inte har prissatt plagget för låg eller erbjuds mer än en, detta är bra. Om etiketter och logotyper verkar vara äkta Ralph Lauren eller en av hans andra märken, är val bättre. Om plagget själv uppfyller kriterierna för en Ralph Lauren produkt och är inte alltför sliten eller skadad, är valet värt att köpa, speciellt om priset är rimligt.