mynewspapers.net

Hur till identifiera vanliga gräs typer i nordost

Hur till identifiera vanliga gräs typer i nordost


Majoriteten av gräs typer i nordost är svala vädret gräs, eftersom de inte kan förbli grön under hösten. Vanliga gräs typer är bent gräs, rajgräs, Kentucky bluegrass och röda svingel gräs för att nämna några. Det är viktigt att identifiera de typer av gräs som växer i ditt område att förhindra odling av något som inte kommer att överleva kalla temperaturer och för att kunna avgöra om en annan typ av gräs är att inkräkta på din gård.

Instruktioner

• Ta reda på din region plant härdighet zon på USDA Plant härdighet zon karta. Gräs som inte kan överleva din områdets genomsnittliga årliga minimala temperaturer kommer att ha svårt att växa på gården. Gå till deras hemsida för att se en lista av gräs som kan växa i din zon.

• Kontrollera gräset växer i din trädgård. Gräs-sorter har olika blad egenskaper och texturer. Du kan behöva undvika klippning ett tag för att kunna växa flera inches för granskning.

• Lyfta några av torv med en spade. Många cool väder gräs typer som bent gräs och kvickrot har ett grunt rotsystem.

• Kontrollera väskan gräs utsäde. Lite gräs frön blandat med en mängd gräs typer att göra gräsmattan tåligare mot överdriven gångtrafik. Du kan växer en mängd gräs i din gräsmatta.

• Övervaka din gräs tillväxttakt. Rajgräs växer extremt snabbt och kräver nästan dubbelt den slåtter att andra typer av gräset behöver för en snygg snygg gräsmatta.