mynewspapers.net

Hur till identifiera typer av trägolv

Hur till identifiera typer av trägolv


Identifiera trägolv kräver två separata steg. Först måste du erkänna de olika träslag för golv och sina särskiljande egenskaper. För det andra bestämma formerna för dessa skogar som hör till särskilda behov, till exempel enkel rengöring, utseende och hållbarhet. Dessa skillnader, både liten och drastiska, gör identifierande trägolv mer fördelaktigt.

Instruktioner

Former av trä

• Observera naturliga utseende fast form av trä. Denna naturliga form av trä är oberörd av tillverkare och är fortfarande i en intakt struktur. Massivt trägolv finns i tjocklekar mellan 1/4-tums och 1 tum. Detta trä är högsta kvalitet och hållbar genom många år av slitage.

• Undersök kanten av en trä planka att upptäcka olika lager. Detta trä anses vara konstruerad på grund av de olika skikten av plankor som trycks tätt tillsammans skapa en, mycket stark panel. Engineered golv är bäst för under marken nivåer, områden som källare. Massivt trä absorberar vatten lätt; bakåtkompilerade trä, med en förseglad och behandlade alternerande korn mönster av plankan, därför mest slitstarka.

• Erkänna variationen i färg, säd och mönster av akryl-impregnerat trä. Dessa golv injiceras med en akryl substans, i säden, som gör den starkare än den var naturligt trä. Akryl-impregnerat trä kan tillverkas i flera färg nyanser och olika trä-korn mönster. Detta trä passar högtrafikerade områden på grund av dess styrka.

• Märka den övergripande storleken och formen på varje träpanel. Strip stil består av smala plankor 1,5 till 2,25 inches i bredd. Planka design nära liknar strip stil ändå är vanligtvis 3 inches till 3.25 inches i bredd. Använder en not och spont passande både planka och band. Parkett design är gjord med en symmetrisk eller geometriska form i åtanke. Detta skulle vara som en diamant eller checker board mönster utspridda över golvet.

Träslag

• Märka de mörka tonerna av körsbär, mesquite och valnöt trägolv. Valnöt innehåller en mörkt rikt brun nyans med tunna spannmål linjer och en tillfällig virvel i trä. Cherry har en kuslig röd antydan inom djupa bruna färgen med drastiska flöden i ljusa och mörka toner. Mönstret av korn virvlar och skingrar i motstridiga riktningar. Mesquite trä är ett gyllene brun färg med en röd färgton i hela. Grain mönstret av mesquite liknar körsbär, med mindre flöden i scatter och ton.

• Visa de ljusa tonerna av hard maple och vit aska. Hard maple innehåller en ljus vit nyans som förkroppsligar en liten honung utseende i svagt ljus. Grain systemet är en subtil, knattrar design som har mindre förändringar i tonen. Vit aska är en gulaktig brunt trä som kan ta på en ljus honung färg i naturligt ljus. Förändringar i tonen är få, men drastiska, som kornet är slät utan bestämda linjer.

• Undersök korn mönstret av douglasgran att se hur rakt och även linjerna är. Detta trä innehåller en slurry av honung brun, röd, djupa bruna och grå toner. Till skillnad från douglasgran har burl walnut trä en stark blandning av virvlande korn mönster och ett stort utbud av kontrasterande linjer. Medium tan färg har inslag av persika toner som ljuset och mörka flussmedel förändras med säden.