mynewspapers.net

Hur till identifiera träd som är infödda till KansasIdentifiera träd som är infödda till Kansas tar mer än bara jämföra blad från ett träd till bilderna i en bok eller på en webbplats. Arten kan ha införts till Kansas från ett annat land, och kanske inte är infödda alls. Identifiera inhemska träd kräver lite forskning--först att identifiera trädet, och sedan ta reda på hur det blev till Kansas. Till exempel, linden, willow, cottonwood och lönn träd är alla hemma i Kansas, medan catalpa och Sibirisk Alm träd har infört och naturaliserad, men är inte verkligt inhemska.

Instruktioner

• Samla löv exemplar från något lövfällande träd när du är ute och går. Plocka upp ett urval av frukt eller nötter som du hittar på marken under trädet, som dessa kan också hjälpa till att identifiera den. Undvika evergreens. Det finns bara en typ som är hemma i Kansas (den östra röd cedern); alla övriga infördes genom människor.

• Ta digitala bilder av träd: en bild från ett avstånd, en bild av ett blad och en bild av Barken. Använda varje bild som ett ytterligare stöd för att identifiera trädet. Vintertid en Kansas är bilder av bark det bästa sättet att identifiera ett träd.

• Gå till biblioteket och hitta en bok om nordamerikanska träd identifiering. Sök igenom boken tills du hittar en matchning för din typ av löv, frukt, nötter eller bark. Tree beskrivningen kan berätta där det är från och om människor presenterade det för din region.

• Kontrollera med din lokala plantskola eller trädgårdsnäring avdelningen på ditt närmaste universitet om du hittar en art av träd som det inte går att identifiera. Om du hittar en bestämt stor exempel på ett inhemska träd i Kansas, kontakta Kansas Forest Service och be om information om dess mästare träd projektet. ditt träd kan kvalificera sig för att vara registrerad.