mynewspapers.net

Hur till identifiera små ormar

Hur till identifiera små ormar


De olika arterna av små ormar som bebor bakgårdar, träskmarkerna och gräsbevuxen eller öken områden i och runt hemmet är lika varierande som någon annan i djurriket. De flesta av de mindre sorterna av nordamerikanska ormar är ogiftigt, även om några få utvalda bör undvikas. Några små ormar du plats kan vara avkomma till större ormar som kan vara giftiga. Lära sig att korrekt identifiera ormar kan ge dig sinnesfrid.

Instruktioner

• Titta på ormen från ett säkert avstånd. Eftersom ormen är liten, bör ett par fötter mellan dig och reptil allt du behöver för att visuellt inspektera den lilla critter. Notera: ju större orm, ju längre bort du bör vara. Även om ormen lämnar under din observation, inte Följ det noga. Titta för att se om det går; Det kan vara på väg till en bygga bo där fler ormar kan lokaliseras.

• Observera några funktioner av liten orm du er iakttagande. Observera ormens färg och någon urskiljbar kroppen mönster. Observera också Posen på sin kropp, och framför allt form av djurets huvud: en rund eller fat-formade huvudet betyder att ormen är ett constrictor (icke-giftigt) och en platt diamant-formade huvudet betyder ormen är en viper (giftigt). Ta en bild på avstånd för framtida referens.

• Beakta ormens färg. Svart eller mörkbrun med gula ränder innebär ormen du tittar på är förmodligen en strumpeband orm eller svart orm. Huggormar i USA i allmänhet är ljusare i färgen (åtminstone när de är vuxna) så ta stor försiktighet när observera dessa ormar. Chansen finns, dessa ormar är yngre huggormar och kan bli aggressiva om du kommer för nära.

• Observera mönster på kroppen, om sådan finns. Brun med tan splotches betyder din orm kan vara en copperhead, medan ljusbrun och tan på undersidan kan innebära att det är en cottonmouth. I båda fallen undvika dessa giftiga ormar. Detsamma gäller för lätta tan ormar i torra, fuktiga områden som kunde mogna skallerormar. Trots sin unga ålder är dessa ormar fortfarande farligt.