mynewspapers.net

Hur till identifiera gamla stämplar

Hur till identifiera gamla stämplar


Stämpeln har skapats av Storbritannien allmänna postmästare, Sir Rowland Hill, 1840. Hill ville skapa ett enhetligt system för betalning för att skicka brev i hela Storbritannien och konstruerade den första frimärket själv. Det kostar ett öre per halv-ounce. Frimärken har använts över hela världen sedan dess och kan hålla värde till samlare, som benämns som filatelister, beroende på stämpel historia, villkor och utfärda omsättning. Det finns några sätt att identifiera en gammal stämpel.

Instruktioner

• Läs mer om frimärken, deras historiska bakgrund och värde och Visa detaljerade fotografier som hjälper dig att korrekt identifiera antika frimärken. Din kan köpa uppslagsböcker eller låna dem på biblioteket. Två av de främsta referens böckerna för frimärken är Scott stämpel katalogen och Stanley Gibbons katalogen.

• Kontakta stämpel återförsäljare i ditt område som kan hjälpa pin ner åldern av stämpeln. Leta efter återförsäljare som är medlemmar i American Philatelist Society eller amerikansk Stamp Dealers Association.

• Titta på stämpeln noga. Medan de flesta stämplar inte är daterad, blir många antika stämplar vägledande material, färger och stilar populära till tiden. Några av de mest eftertraktade antika stämplarna är 1867 Abraham Lincoln stämpel, 1908 Benjamin Franklin stämpeln och den brittiska Guyana en cent svarten på magenta stämpel från 1856.

• Hitta online stämpel kataloger att söka enskilda stämpel egenskaper och identifiera en ålder av stämpeln. Hitta din stämpel Value.com och be Phil.org är exempel på webbplatser.

• Titta på online-auktion webbplatser som eBay.com eller Bonanzle.com och gör en sökning på "antika frimärken" eller "gamla frimärken." Bläddra bland de aktuella auktionerna och Läs artikeln noterar noga. Begära flera fotografier av stämpeln, inklusive närbilder från flera vinklar som visar egenskaper identifiera åldern av stämpeln. Be säljaren för autentisering och information om ålder och historia av stämpeln. Begäran en full återbetalning politik eller en tillfredsställelse garantera innan du köper.