mynewspapers.net

Hur till identifiera gamla mässing ljusstakar

Hur till identifiera gamla mässing ljusstakar


Många husägare älskar mässing och lång att få äkta autentiska bitar som armaturer, lampor och ljusstakar. Du kanske känner likadant, men oroa dig att du kommer att luras att köpa en imitation eller en bit billigt pläterad med mässing. Majoriteten av antik mässing Ljusstakar är fast, medan de flesta nya bitar inte är. Utbilda dig själv och öva några knep som kommer att berätta sanna värdet av dessa mässing ljusstakar. När du vet hur att identifiera verkliga, antik mässing, kan du plocka ut skatter från papperskorgen på egendom försäljning, varvet försäljning och auktioner.

Instruktioner

• Torka Ljusstake med en mjuk trasa. Massiv mässing bör torka ren enkelt, med bara en liten ansträngning. Om smutsen inte kommer lyfta även med kraftig gnidning, är det sannolikt rost och ljusstaken är förmodligen inte mässing.

Tryck på en magnet vid sidan av de rena ljusstaken. Om magneten fastnar, ljusstaken är inte mässing eller skimpily Förmässigade. Om magneten faller av, är ljusstaken förmodligen äkta mässing, eftersom mässing är icke-magnetiska.

• Vänd ljusstaken. Skrapa botten med en säkerhetsnål, rak stift eller tack där det visas inte. Undersöka färg inuti scratch; vit eller silver innebär ljusstaken är inte mässing eller mässing pläterar och ljust gul innebär ljusstaken är äkta mässing.