mynewspapers.net

Hur till identifiera en gammal armén insignier

Hur till identifiera en gammal armén insignier


Arméns gradbeteckningar är ett populärt samlarobjekt. Inte bara är insignier sig estetiskt intressant, men det är ofta en rik historia kopplas till pjäsen. Arméns gradbeteckningar kan indikera bärarens position, lön betyg, militära division, rank och mottagna heder. Identifiera gamla armén gradbeteckningar kan vara en utmaning på grund av den stora mångfalden ute, men med ett öga för detaljer och några bra guider, du kan räkna ut betydelsen av pin, knappen eller patch du har alltid varit nyfiken på.

Instruktioner

• Kontakta personen du fick insignier från början. Om du köpt det från en annan samlare, bör de ha information om dess betydelse. Även om du köpt det i en Second hand butik eller militärt överskott butik, kan säljaren kunna berätta var de fick det från början.

• Observera alla detaljer i insignier. Skriva en lista över alla identifierande aspekter av insignier, inklusive färger, bilder, siffror, bokstäver och storlek.

• Kolla in alla kataloger eller guideböcker till arméns gradbeteckningar från ditt lokala bibliotek. Ta listan över fysiska detaljer med dig om du inte vill transportera insignier själv. Jämföra beskrivningar av arméns gradbeteckningar till den information du har om din.

• Undersöka andra samlare webbplatser. Många webbplatser erbjuder bilder av arméns gradbeteckningar och guider till identifiering.

• Om du fortfarande har svårigheter att identifiera din viss del av insignia, ta en hög kvalitet digital foto av det och kontakta webmaster av en samlare: s hemsida att be om hjälp. Var noga med att diskutera om de brukar kompenseras för sina identifierande erfarenheter innan de träder i en uppgörelse med dem.

• Om du har en militär historiker eller en annan allvarlig militära objekt kollektor i din stad, ta insignier till dem och be om deras råd. Allvarligaste samlare kommer att förvänta sig att få ersättning för sina tjänster, så var noga med att diskutera som förhand.