mynewspapers.net

Hur till identifiera en falsk polis

Hur till identifiera en falsk polis


Poliser är tänkta att vara personer som du kan lita på och för det mesta, de är. Men brottslingar vilja spela på det förtroende och den goda viljan hos människor så det är viktigt att hålla upp din vakt. Brottslingar personifiera ibland poliser för att dra nytta av situationer. Det är upp till dig att kunna identifiera en falsk polis för att hindra dig från att bli offer för en slingrande kriminell.

Instruktioner

När du är i ditt fordon

• Sätta på din risk lampor och bromsa. Dra över på sidan av vägen när i ett väl upplyst område där andra människor är runt. Kör tills du kommer till ett sådant läge. En riktig polis kommer att förstå denna säkerhetsåtgärd.

• Undersök polisen fordonet i bakifrån och sidan speglar. Bilen ska markeras och några blinkande lampor bör monteras på fordonet. Om det är en omärkt bil med en hand monterad blinkande ljus ring 911 och be operatören att köra en sökning på nummerskylten. Operatören kommer att kunna berätta om det är faktiskt en omärkt polisbil eller en bedragare.

• Be att få se identifiering. Riktiga poliser kan ha märken med deras namn, avdelning och badge nummer. Falska emblem är ofta mycket allmänt hållna och ofta inte har de personliga detaljerna.

• Undersök officerens beteende. Om handläggaren verkar alltför aggressiv, krävande eller ihållande om dina personuppgifter, eller att få ut ur fordonet eller ge tillgång kan han vara en bedragare.

• Ringa 911 om i frågan. Be operatören att köra tal tallrik eller bricka tal för att identifiera polis. Det är bättre att vara säker än ledsen.

När hemma

• Be att få se identifiering. Granska märken samt officerens klädsel. Om det i fråga ring 911 bekräfta officerens namn och märke nummer.

• Håll din dörr delvis stängt när de svarar för att förhindra en falsk polis från att skjuta dig ur vägen och få omedelbar tillgång till ditt hem.

• Fråga vad besöket handlar om. Be om detaljerna, särskilt om officerarna begära för att komma innanför. Om situationen verkar tvivelaktigt stänga dörren, låsa den och ring 911 att fråga om situationen. De kommer att kunna informera er om den polis legitima status och hur man ska gå.