mynewspapers.net

Hur till identifiera & bli av små svarta buggar i mitt hus

Hur till identifiera & bli av små svarta buggar i mitt hus


Många typer av små, svarta buggar kan invadera hem och antingen irriterar husägare, skada eller sprida bakterier. Om vänster unmanaged, kan insekter snabbt ta över ett hem och kräver allvarliga kemikalier att eliminera. Identifiera insekter snabbt så att du vet det mest effektiva sättet att hantera dem och sedan vidta nödvändiga åtgärder för att kontrollera dem.

Instruktioner

Identifiera insekter

• Undersöka storleken och formen av insekten. Detta hjälper dig att begränsa vilken typ av fel är i ditt hem. Till exempel loppor är små och runda, kackerlackor är lång och ovala.

• Ta del av var insekten, där den lever och hur det går. Till exempel är svarta flugor helt annorlunda från svart snickare myror.

• Sammanställa den information du har samlat in och rådfråga en online databas av insekter i ditt område eller en bok för att bestämma vilka av de många möjliga typerna av bugg du arbetar med. Om du är fortfarande osäkert av sorten, vet en lokala universitetet kooperativa förlängning tjänst eller exterminator vilka fel är vanliga i området.

Att eliminera buggar

• Strö kiselgur på mattan, i skrevor och på möbler för att eliminera buggar. Detta pulver skär genom den insektsvaxer exteriör när de krypa på det och torkar dem. Det är effektivt med många typer av bugg som krypa över det, inklusive loppor, vägglöss och kackerlackor.

• Ta bort alla livsmedel källor som smulor och skräp och städa huset grundligt. Håll bara mängden frukt du i dag, när bananflugor och andra buggar kommer att dras till den. Ta sopor utanför och förvara den i en sealable behållaren. Hålla hus ren för att förhindra en reinfestation.

• Spraya en lämplig insekticid att eliminera buggar. Detta fungerar bäst för invasiv buggar som är svåra att ta bort, till exempel vägglöss. Behandla husdjur med aktuell loppa behandlingar för att eliminera loppor. Dessa kemikalier är ofta nödvändig för att undanröja en större angrepp. Att uppnå korrekt identifiering av buggar är viktigt för att välja den mest effektiva insektsmedel.