mynewspapers.net

Hur till identifiera ätbara bär träd i Pennsylvania

Hur till identifiera ätbara bär träd i Pennsylvania


Det finns olika sorters bär bland växter. När du letar bär bland träd och andra blad (som kallas födosökande), är det viktigt att veta vilken sort är ätliga och vilken sort kan göra dig sjuk eller till och med vara giftiga. Största sortimentet av bär finns på låga buskar, som växer överallt fåglar droppe utsäde, men de vanligtvis blomstra i solen. Det finns några vilda bär som kräver matlagning men den vanligaste och mest riklig kan avnjutas direkt från busken. Pennsylvania har ett antal bärplockning föreningar, inklusive Mount Joy Berry Farm, Boyer plantskolor & fruktträdgårdar och gula Hill Farm.

Instruktioner

Hur till identifiera ätbara bär träd i Pennsylvania

• Leta efter områden med långt-resa fåglar, som bär tjänar till att kränga frön från deras förälderväxten ska fördelas så långt bort som möjligt. Också söka efter platser där vita blommor finns. I dessa områden, bin hittar blommor och fåglar lockas till ljusa bären när de är mogna. Använd en plast eller halm korg att samla in vad du hittar.

• Sök nära naturliga ängar, längs floder och dammar. Experter rekommenderar också "störd mark" eller platser där träd och undervegetation har tagits bort, erbjuder många decennier av soliga marken för snabb tillväxt av bärbuskar och små fruktbildningen träd att bosätta sig, innan skogsträd växa alltför lång och blockera dem med skugga.

• Var noga med att identifiera alla bär innan du plocka eller äta dem. Använda en tillförlitlig, aktuell Fälthandbok eller, om möjligt, ha en expert berry picker följa med dig på din första resor.

• Undviker områden som nyligen har sprutats med bekämpningsmedel. Död vegetation tenderar att vara ett tecken på sådana områden. Det är bäst att återkomma efter ett år.

• Inte misstag pokeweed berry för blåbär. Medan de är samma utseende, pokeweed bären kan vara giftiga och är oaptitlig.

• Leta efter vilda körsbär som är små (ca en fjärdedel tum) runda, röda eller blå-svart färg utspridda på låga träd. Allmänt om en ljusa röda, saftiga bär växer frikostigt på en vild buske eller träd smakar bra (även om en smula sur), är det säkert att äta.

• Hitta fläder i fuktig skogsmark, med marginaler av fält och längs stigar och skogsvägar. De är oftast bland vita blommor runt sex inches eller i diameter. De kan vara giftiga för några när konsumeras rå och är starka och bittra i smaken, men de laga långt in juice för gelé, smak för äppelvin eller sirap.