mynewspapers.net

Hur till identifiera amerikanska silverfat märkningar

Hur till identifiera amerikanska silverfat märkningar


Amerikanska silverfat historia har sina rötter i en metod som utvecklades i 1700-talets England och sedan fick sitt genombrott i Amerika under den industriella revolutionen. Tekniken med silver plätering, där en fernissa av silver är placerad ovanpå en annan metall, tillåtet för människor att köpa utseendet på en solid silver bit till ett mycket lägre pris. Amerikanska silverfat är fortfarande populärt idag och är en mycket eftertraktad efter collectable. Mycket av värdet av en bit ligger i att identifiera sin skapare. Lära sig att göra detta krävs en seriös samlare att göra lite forskning.

Instruktioner

• Hitta en identifiering guidebok. Titta på en bokhandel, ditt lokala bibliotek, eller online för att hitta böcker att lista och identifiera maker's marks silver tillverkare. En del föreslog titlar inkluderar "Standard Encyclopedia av amerikanska Silverplate--bestick och ihåliga Ware: identifiering & värde Guide" av Frances M. Bones och Lee Roy Fisher, "Nysilver bestick" av Tere Hagan och den "officiell identifiering och pris Guide till Silver och Silver-Plate" av Jeri Schwartz.

• Leta efter Internet-resurser. Gå till webbaserade guider som erbjuder information och foton på specifika silverfat märken. Jämföra märket på din bit till vad du ser på webben. Plats en liten samling av antika Silver och objekt av Vertu erbjuder en alfabetisk förteckning över silverfat maker's marks. Den Online Encyclopedia av amerikanska Silver varumärken ger också information om tillverkare av silverfat och deras logotyper. Den Online Encyclopedia av Silver varumärken, stämplar & beslutsfattarnas markerar, en webbplats som har vunnit flera priser för spetskompetens, har ett avsnitt om världsomspännande silverfat märken som också är användbar.

• Studera andra bitar. När du har använt böcker och källor på nätet för att bekanta dig med olika beslutsfattare, deras märken och olika mönster, öka dina kunskaper ytterligare genom att titta på silverfat bitar som redan har identifierats. På grund av deras stora och snabbt föränderliga lagret, kan webbplatser Internet-auktioner vara bra plats att studera bitar av amerikanska silverfat. Leta efter bitar där säljare har postat tydliga bilder av i markörens mark och en detaljerad beskrivning av tillverkaren och mönster.

• Be om hjälp. Kina ersätter företag ibland bort gratis silver mönster identifieringstjänst. Skickar företaget bilder av dina pjäser via e-post, fax eller vanlig post, och de kommer att hjälpa identifiera maker och mönster.

• Söka tjänster av en expert. Om du har en stor samling av bitar du behöver identifieras eller misstänkt att dina pjäser kan vara värdefull och behöver en uppskattning för försäkringsändamål, kan det vara värt att anlita en expert värderingsman. Titta på det amerikanska samhället värderingsmän för att hitta en professionell i ditt område som tävlar i silver bedömning.