mynewspapers.net

Hur till hyra med en urladdade konkurs

Hur till hyra med en urladdade konkurs


En konkurs ansvarsfrihet raderar dina tidigare skulder och presenterar möjlighet att börja om. Fortfarande, vissa borgenärer och hyresvärdar är misstänksamma att arbeta med människor som har en konkurs på sin post, vilket kan göra hyra eller köpa ett hem svårt. Om vill du hyra en fastighet, finns det sätt att göra ett gott intryck och få fastigheten. Överväga metoder för att förbättra dina chanser att hitta en hyrbil efter en urladdning.

Instruktioner

• Upprätthålla stabila inkomster och sysselsättning historia. Räkna din hyresvärd att kontrollera med din arbetsgivare för en referens. Inte studsa från jobb till jobb. Bo hos samma arbetsgivare i minst sex månader och vara beredd att Visa resultaträkningar eller skattedeklarationer.

• Lämna ut din personliga information. Kort nämna din senaste utsläpp för att se om det kommer påverka din förmåga att kvalificera sig för fastigheten. Vara ärlig och upfront att få hyresvärdens förtroende.

• Imponera på hyresvärden. Överväga business casual klädsel när mötet med potentiella hyresvärdar. Tala professionellt, ingen slang. Erbjuda ett handslag. Upprätthålla god ögonkontakt.

• Förhandlar om deposition och hyra. Övertala en hyresvärd genom att erbjuda att betala en högre deposition eller högre månadshyra att kompensera för din dålig kredithistoria.

• Presentera din hyra historia. Före mötet med potentiella hyresvärdar, kontakta din tidigare hyresvärd och be dem att skriva en professionell referens i din räkning. Be om referenser endast om du har alltid betalat din hyra i tid.