mynewspapers.net

Hur till: homecoming handled corsage med vita rosor

Hur till: homecoming handled corsage med vita rosor


Överraska din dag med en hemmagjord corsage skapade av vita rosor. Gör en vacker corsage arrangemang med vita rosor och andra lövverk som en vacker uppvisning av din kärlek. En handled-corsage kan bäraren att visa upp hennes gåva av blomma hela natten under en homecoming firande. Och en rosa handled-corsage kan vara den perfekta utsmyckning att klä upp vilken outfit som helst.

Instruktioner

• Skär stjälkarna i två eller tre vita rosor, filler blad och blommor kort med en sax. Lämna 1 till 2 inches av stjälken kvar på alla bladverk bitar.

• Linda två av de vita rosorna tillsammans med blommig band. Hålla rosorna ihop i ena handen. Början på basen av rosor, Linda blommig tejp runt stjälkarna, något överlappande tejpen så att sig själv. Försiktigt sträcka bandet som du Linda för att säkra den. Skär av i slutet av bandet med sax, och Linda tejp mot sig själv.

• Lägg till andra rosor eller filler blommor till ditt arrangemang. Inslagning på samma sätt som du gjorde för rosor, säkra filler blommor till de första två rosorna. Lägg bladen runt arrangemanget senast.

• Klipp av en 6-tums bit blommig tråd. Placera blomsterarrangemang i mitten av tråden, och knyta en enkel Knut runt stammen av arrangemanget. Linda binda flera gånger tätt runt stammen basen att säkra ordningen.

• Placera blomsterarrangemang på corsage armband innehavaren. Varva den resterande tråden runt innehavaren bas flera gånger för att säkra ordningen till innehavaren.