mynewspapers.net

Hur till: hemlagad Pore minimeraFula porer kan vara en olägenhet. Stora porer som visar upp i ansiktet, särskilt näsan och kinden områden, är inte ovanligt. Porstorlek är ärftliga. Att hålla porerna rena hindrar dem från att stretching dock. När talg eller make-up blir instängd i en por, kan det resultera i pore stretching. För att förhindra detta, är rengörs grundligt och att ta bort make-up viktigt. Med rätt ingredienser, kan porer minimeras.

Instruktioner

• Rengöra ansiktet noggrant med en mjuk hudrengöringsmedel. Använd ljummet vatten. Vatten för kallt eller för varmt kan remsa huden på dess naturliga oljor. Försiktigt massera rengöringsmedel i huden snarare att slathering på snabbt. En mild massage hjälper till att öka cirkulationen och förbättrar den allmänna hälsan i huden. Skölj rengöringsmedel av med kallt vatten. Klappa huden torr med en mjuk handduk.

• Blanda 3 koppar destillerat vatten och 1/3 kopp äppelcidervinäger i en kosmetisk plastflaska. Dessa kan köpas på någon kemist. Skaka blandningen tillsammans och placera ett lock ovanpå för att lagra flaskan. Detta fungerar som en daglig toner efter rengöring ditt ansikte. Den kan användas två gånger om dagen. Apple cider ättika fungerar att ytterligare rengöra porerna och minimera deras utseende.

• Tillämpa lite av apple cider ättika toner på en bomullstuss. En fjärdedel-stora belopp bör vara tillräckligt. Sopa toner över hela ansiktet, koncentrerar sig på t-zonen (panna, näsa och haka). Dessa områden är gemensamma för porer ska visas större. Följa upp med en lätt, oljefri fuktkräm.