mynewspapers.net

Hur till Groom ett träd i en Spiral

Hur till Groom ett träd i en Spiral


Topiary är en forntida konst. Civilisationer inklusive romarna, in Perser och egyptier att deras trädgårdsmästare klippta buskar till konstgjorda former. Även om när de flesta människor tänker på ordet "topiary" idag, de kanske tror fantasifulla former sett i trädgården visar eller på nöjesparker, behöver vanliga formklippta formulär inte vara utstuderad att ha en stor inverkan på din trädgård. Formklippta effekter - inklusive en spiral-cut - kan uppnås genom nästan alla trädgårdsmästare.

Instruktioner

• Välj ett träd för putsning och forma. Träd eller stora buskar som buxbom, italienska cypress, enbär eller arbor vitae som har en rak central stam, tät tillväxt och en naturlig droppformade, kolumn eller kon form är idealiska för spiral former.

• Knyt ett band till toppen av trädet. Wrap detta band i en spiral runt trädet. Gör vinkel i menyfliksområdet sluttar brantare nära toppen av trädet än på botten. Denna spiral av band kommer att vara din guide för att ge topiary.

• Blanda en lösning innehållande 1 del blekmedel och 9 delar vatten. Blöt en trasa i denna lösning och använda den för att rengöra din sekatörer. Lösningen kommer att desinficera clippers och bidra till att förhindra spridning av sjukdomar.

• Skär en tunn linje i busken efter väg i menyfliksområdet. Arbeta från botten av växten uppåt.

• Bredda linjen genom att dra tillbaka grenarna ovanför den tunna skära. Trimma tillbaka de grenar som ligger under snittet med din sax.

• Runda av linjen runt snittet med din clippers.