mynewspapers.net

Hur till göra oduglig säkerhetsapparaten sätet på en trädgård traktor

Hur till göra oduglig säkerhetsapparaten sätet på en trädgård traktor


Trädgårdstraktorer kan vara ett farligt verktyg om inte används på rätt sätt. Tillverkare av trädgårdstraktorer och ridning gräsklippare installera olika säkerhetsanordningar som hindrar fordonet från att fortsätta att fungera när en drivrutin inte är närvarande. Den vanligaste säkerhetsanordning på en trädgård traktor eller gräsklippare är säkerhetsbrytaren säte. Växeln lösgör motorn när föraren står upp från sätet. Disengaging säkerhetsbrytaren skapar en potentiell risk. Använd försiktighet när du använder en maskin utan ordentlig säkerhetsanordningarnas funktion.

Instruktioner

• Höja sätet och lokalisera säkerhetsbrytaren. Växeln har en kolven församling att antingen är monterad på sätet eller direkt under sätet, som är intryckt när du sitter.

• Skär de kablar som går till växeln med avbitare. Du kommer att ha två kablar går in i växeln. Skär dem båda cirka 3 till 4 inches från växeln.

• Starta trädgårds traktor. Klippa kablarna öppnar banan, som är hur de flesta av växlar fungerar. Fortsätt till steg 5 om traktorn startas och körs utan problem. Vissa placerar växlar kräver kretsen ska stängas när fordonet är i drift. Fortsätt till steg 4 om din säkerhetsbrytare måste kretsen ska stängas.

• Trimma en fjärdedel tum av gummi höljet av i slutet av varje tråd med några tråd trimmare. Måste du avslöja en liten mängd tråd. Twist exponerade kablar ihop och vrida på en plast wire koppling. Starta traktorn för att kontrollera att motorn kommer att fortsätta köra på denna punkt. Din traktor körs med antingen kablar skarvas eller inte skarvas, beroende på växeln. Inte bör din bil startar alls efter koppla växeln säte, har du en komplex säkerhetsmekanism som kräver uppmärksamhet av en professionell för att lösgöra.

• Linda i ändarna av ledningarna med eltejp. Linda skarvade kabeln med eltejp runt kabel-kontakt. Se till att det finns inga synliga sladdar.